Blogia
Associació de Veïns Can Solei de Badalona

Notícies relacionades

vandalisme

vandalisme

Tal i com es mostra a la imatge, la porta per accedir a Ca l’arnús per la zona de la Riera de Canyado esta tancada al públic per culpa d’accions de vandalisme de fa pocs dies, si aquests actes es continuen repetint potser hauríem de revisar el contracte amb les empreses de vigilància del parc.

 

Actualitzat: Als pocs dies de publicar aquesta entrada al blog, la porta estaba reparada i en perfecte funcionament.

obres

obres

Ja ha passat mes d’ un mes des que uns operaris van foradar tot el carrer Mendez Nuñez per fer passar unes canonades, però el que més sorprèn es que no s’ ha asfaltat el carrer i les tanques senyalitzades han estat donant voltes tots aquests dies pel carrer sense pena ni glòria, fins que no se sap qui ha tingut la magnifica idea de col·locar-les a la gran i moderna vorera del carrer. No em crec que l ’Ajuntament no tingui cap responsabilitat, i ja de pas, no es podria arranjar una vorera tercermundistes per una a l’ alçada amb els impostos que paguem els veïns del Barri de Can Solei.

 

actualitzat: el 15 d' abril els operaris han reprès els treballs per asfaltar el carrer.

UNA ALTRA ESCOLA AL PARC?

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 27 de gener de 2009 la cessió gratuïta de quatre solars al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per a la construcció de nous equipaments escolars.

Els terrenys es troben situats en aquests emplaçaments:

  1. Terreny delimitat pels carrers d’Eduard Maristany, de la Mar Egea i pel passatge de la Mar Adriàtica, de 4.696 m2.
  2. Terreny situat entre l’avinguda de la Comunitat Econòmica Europea i el carrer Manuel Moreno Mauricio, amb una superfície de 5.033 m2.
  3. Terreny situat al carrer de la Ciència, amb una superfície de 570 m2.
  4. Terreny situat al parc de Ca l’Arnús, amb façana al carrer de la Riera Canyadó, de 7.309 m2 de superfície.

Recordem que el protocol de col•laboració signat el passat mes de desembre entre la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Badalona per tal d’atendre les necessitats d’escolarització de la ciutat amb la creació de noves places escolars ja preveia que l’Ajuntament posaria a disposició de la Generalitat quatre solars per a la construcció dels nous CEIP’s.

http://www.badalona.cat/aj-badalona/ca/ajuntament/ajuntament-informa/informacions-ple/arxiu/ple-090127/aprovacions/04

Netejen el carreró

Carreró

Avui dissabte, a les 8 del matí, una brigada de l’ajuntament ha procedit a netejar el carreró que hi al costat del cementiri, tocant la plaça de Les Gavines. Era una petició de l’associació de veïns des de fa temps i tot i que l’hora no era la més adequada, al menys ara està mitjanament net. Fins d’aquí a algun temps...

L'escola d'arts Pau Gargallo al Parc de Can Solei

Ja ho avançava el regidor Duran a la reunió on es va presentar per primer cop la nova associació de veïns. L'ajuntament cedirà un espai a l'escola d'arts Pau Gargallo, dins del parc de Can Solei. O al menys això és el que es podia deduir de les seves paraules. Avui però ens arriba un rumor que diu que l'ajuntament cedirà a l'escola d'art els dos edificis que ocupa actualment l'escola Artur Martorell.

Està bé que s'aprofitin aquests edificis, però no sembla gaire adient que convisquin en tan poc espai les dues escoles. Al final el parc semblarà més un centre docent que un parc.

Bé, com dèiem només és, de moment, un rumor. Que l'escola Pau Gargallo tingui un espai al parc per fer exposicions sembla una bona idea. Però que ocupi els dos edificis no ho sembla tant. Ja veurem que passa. I a veure si l'ajuntament ens informa (a tots els ciutadans) de quins són els projectes que tenen pensats per al parc.