Blogia
Associació de Veïns Can Solei de Badalona

UNA ALTRA ESCOLA AL PARC?

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 27 de gener de 2009 la cessió gratuïta de quatre solars al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per a la construcció de nous equipaments escolars.

Els terrenys es troben situats en aquests emplaçaments:

  1. Terreny delimitat pels carrers d’Eduard Maristany, de la Mar Egea i pel passatge de la Mar Adriàtica, de 4.696 m2.
  2. Terreny situat entre l’avinguda de la Comunitat Econòmica Europea i el carrer Manuel Moreno Mauricio, amb una superfície de 5.033 m2.
  3. Terreny situat al carrer de la Ciència, amb una superfície de 570 m2.
  4. Terreny situat al parc de Ca l’Arnús, amb façana al carrer de la Riera Canyadó, de 7.309 m2 de superfície.

Recordem que el protocol de col•laboració signat el passat mes de desembre entre la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Badalona per tal d’atendre les necessitats d’escolarització de la ciutat amb la creació de noves places escolars ja preveia que l’Ajuntament posaria a disposició de la Generalitat quatre solars per a la construcció dels nous CEIP’s.

http://www.badalona.cat/aj-badalona/ca/ajuntament/ajuntament-informa/informacions-ple/arxiu/ple-090127/aprovacions/04

2 comentarios

Joan Carulla -

Edificar els darreres de les cases del carrer Sant Bru, varies promocions immobiliàries i la construcció d'una nova escola amenacen la seva integritat. I, mentrestant, el govern de la ciutat continua fent servir aquest espai d'una manera electoralista.

L'ajuntament de Badalona no s'ha preocupat mai de fer de Can Solei un veritable parc per a la ciutat. Ara, diuen que tot el que no han fet per Can Solei ho faran pel nou parc unió de les dues finques. Ens ho podem creure?

Massa foscor al voltant de Ca l'Arnús. Masses agressions al parc de Can Solei. Massa política i poca defensa del patrimoni cultural i ecològic de la ciutat. On són els verds?

Joan carulla -

No m'ho puc creure. Un altra agresió al Parc? Es que no hi han mes terrenys per fer escoles? Al final ni Parc ni res de res...