Blogia
Associació de Veïns Can Solei de Badalona

 

         Imagineu tenir al costat de casa una nau industrial en obres constantment!!   Sorolls , cops de martell, camions,  espurnes , olors, doncs això es el que    l ‘Ajuntament de Badalona ens ha col·locat a tots els veïns de l’ illa interior de can solei ( entre margarida Xirgu i Mendez Nuñez) un taller de escultures o això diuen tot i que es munten festes particulars, fins i tot s’ han fet una terrasseta il·legal per prendre el sol.

I jo em pregunto que hem fet per mereixia això, si paguem els impostos de primera com tots el ciutadans de BADALONA, però som de segona, tenim un descampat de rates i pols al ven mig de Badalona centre,  aquests descampat abans tancat als vehicles es va obrir en part per la pressió del taller per poder passar els camions, i clar com queda malament obrir únicament per ells , doncs ara aparquen mig Badalona i els molesta.

Als veïns també molesta, la pols , el fang, la brutícia selvàtica de les males herbes, els mosquits que genera.

Si no tenim prou amb la nau industrial nova imposada per l’ ajuntament, ni amb l’ aparcament indiscriminat , el fang i la brutícia, podem posar grups d'adolescents desfermats en el consum de droga i alcohol, totes les tardes i nits de la setmana, tràfic i consum de drogues sota els balcons dels veïns.

Uns veïns que han pagat 50 milions de les antigues pesetes pensant que venien a viure  a una de les zones més tranquil·les i netes de BADALONA.

Hem fet reunions amb la responsable de l’ ajuntament a la zona moltes vegades però aquesta regidora no aporta cap solució ,

Només ens queda ensenyar a tots els ciutadans de Badalona, que es Can Solei,  i com estar ara, per si podem ajudar al altres veïns que pensen a venir a viure a la nostra zona, compte!.

 

 

1 comentario

anna -

TANTO COSTARIA ENTRAR CON UNA MAQUINA, APLANAR EL TERRENO, TIRAR UNA CAPA DE ARENA, OTRA DE GRAVA, Y PONER 4 LUCES.
LOS VECINOS DEJARIAMOS DE TRAGAR POLVO.
PODRIAMOS ABRIR LAS VENTANAS DURANTE EL DÍA.
PODRIAMOS DORMIR CON LAS VENTANAS ABIERTAS DE NOCHE PORQUE ABRÍAN MENOS OLORES DE LOS EXCREMENTOS DE LOS ANIMALES.
TENDRIAMOS MENOS MOSQUITOS.

Y LO MAS IMPORTANTE ESTARIA DECENTE ESA PARTE DE LA CIUDAD, PORQUE ES VERGONZOSO QUE EN EL CENTRO DE BADALONA TENGAMOS UN ESPACIO COMO ESTE.

EN CAMBIO EN CUALQUIER BARRIO DE LA CIUDAD NO ES FACIL ENCONTRARLO.

QUE LES PASA A LOS POLITICOS ACTIVOS DE ESTA CIUDAD QUE DEPENDE DEL NUMERO DE VOTOS PREVISTOS EN UNA PARTE DE LA CIUDAD INTERESA MENOS CUIDARLA, O ESA ES LA CONCLUSION QUE TENEMOS LOS CIUDADANOS.

SALUDOS.