Blogia
Associació de Veïns Can Solei de Badalona

FAVB

Recentment la Federació d’ associacions de veïns de Badalona i l’ associació de veïns de Can Solei han mantingut una reunió a la seu de la FAVB, a la reunió hi van assistir els presidents de les dues organitzacions , així com alts representants de les juntes, es va acordar demanar l’ ingrés a la federació el proper setembre.

Un cop la nostra associació demani la petició formal d’ ingrés , la federació haurà d’ aprovar-la en una propera assemblea amb totes les associacions de la ciutat, la junta però, ha mostrat el seu interès en que l’ associació de veïns de Can Solei torni a estar federada, tal i com ho va ser a la seva primera època de funcionament.

D’ altra banda un altre recent associació de veïns de la ciutat també podria fer el mateix en les properes setmanes. Tot plegat pot suposar que de 42 associacions de que ara esta formada la federació de veïns passin a tindre 44 amb les dues ultimes incorporacions.

1 comentario

Carles Plaza -

Personalmente expreso mi necesidad...No es otra que poder ver la efectividad- de una vez- para Badalona de que la "nueva realidad" que se nos propuso. Se manifieste...

Que la FAVB se haga ver y notar. Que contruya a que nuestra Ciudad, séa sólo una.

Hoy sigue sin serlo. Y el Presidente -actual- de la FAVB prometió yó contrario...