Blogia
Associació de Veïns Can Solei de Badalona

obres Can Solei (2)

obres Can Solei (2)

Com podeu veure a les fotografies, l' Ajuntament ja ha iniciat les obres de connexió i millora entre els dos parcs , de moment estan treballant una maquina excavadora i una brigada d' obres. A causa de les obres la comunicació entre els dos parc el de Can Solei i el de Ca l' Arnus esta tallat a la part central i per tant per poder accedir s' ha de fer per les portes dels extrems dels parcs.

Els parcs en cap moment restaran tancats al públic en excepció d' on s' estant realitzant les obres molt aprop de la pista esportiva de Can Solei.

Un cop les obres estiguin enllestides s' haurà millorat la comunicació entre els dos parcs, s' haurà eliminat la porta verda que fins ara feia de passadís entre un parc i l' altre i s' haurà aplanat les terres que fins ara estaven en diferents nivells i dificultaven el pas a les persones amb mobilitat reduïda.

La regidora de Medi Ambient, Mercè Rius ja va venir al local de l' associació abans de fer cap actuació al parc per informar als veïns, i ara la junta ha tornat ha demanar una reunió amb la regidora per parlar del tema, demanar el retorn dels jocs infantils al parc de Can Solei i una sèrie de punts que encara estan pendents en les obres de millora i de la comunicació.

0 comentarios