Blogia
Associació de Veïns Can Solei de Badalona

Castanyada

Avui hem fet la nostra primera festa veïnal. Bé, podem dir que és la segona, la primera va ser la de la inauguració del local. Però si en aquella l'ajuntament va posar el "catering" aquest cop ens ho hem fet tot nosaltres.

Portàvem ja uns quants dies organitzant-ho tot. Barbacoa per les castanyes, comprar begudes, muntar un equip de música, llums addicionals per no estar a les fosques, cartells anunciant la festa...

Vam estar pensant en contractar un grup d'animació per la canalla. Però els diners dels que disposem no arribaven així que en Josep es va oferir a ser ell l'animador. I ha estat tot un encert. Bé, de fet, tota la festa ha estat un encert: bona participació, molta gent disposada a col·laborar, els nens s'ho han passat molt bé, els pares també, què més podem demanar? Hem fet una mica de barri. Podríem haver estat més, és veritat, però és el primer cop, estem començant, això sí, amb moltes ganes.

Potser el millor de la festa, el millor de l'associació de veïns, és veure els veïns amb ganes de participar, de fer coses que millorin la qualitat de vida de tots plegats, de dedicar temps i fins i tot diners a veure com els nens s'ho passen bé, a que l'associació funcioni i sigui profitosa per a tot el barri. Gent disposada a fer coses per la comunitat, no només per ells.

No tot és perfecte, és veritat. Però ara no toca parlar d'això :) I ara unes imatges:

Vista general de la plaça

Jocs infantils organitzats per en Josep

La taula on els més menuts pintaven

1 comentario

socsalvador -

Moltes gràcies a tots els veïns per ajudar-nos a fer la primera festa del barri, gràcies a la regidora i a la cordinadora pel seu recolçament, gràcies als membres de la junta per la seva feina, ha estat tot un exit!!
l' any vinent tornarem a fer-la i millorarem...segur.