Blogia
Associació de Veïns Can Solei de Badalona

Diners

Avui el diari el punt publica una relació d' associacions de veïns i els diners que reben per part de l' ajuntament de Badalona destinats a organitzar actes, activitats i al manteniment de la propia associació. Cal destacar que la nostra associació ha rebut una quantitat molt inferiror a la mitjana de les demes associacions veïnals, tot i així, som conscients que la nostra entitat tot just inicia la seva activitat al servei de la comunitat i encara no ha estat a temps de demostrar la seva vàlua.

Cal dir que ara fara tres mesos que l' AV Can Solei disposa de local social, però unicament això, ens cal material , ordinadors, cadires, taules, etc.

A la propera assemblea de veïns parlarem de tots aquests temes.

 

> Barcelonès Nord. 258.000 euros per a les entitats veïnals


La junta de govern local va aprovar ahir les darreres subvencions per a associacions de veïns. El paquet d'ahir, juntament amb el de fa quinze dies, suma més de 258.000 euros. Les més de quaranta entitats veïnals reben, en conjunt, una mitjana de 5.300 euros, malgrat que n'hi ha algunes que superen de molt aquesta quantitat. L'associació de veïns que més diners públics rep és la de Sant Joan de Llefià Gran Sol (amb 7.963 euros), seguida per les associacions de veïns de Sant Antoni de Llefià (7.512); Sant Mori de Llefià (7.249); Nova Lloreda Nord (6.407); Canyet, Morera, Bonavista, Montigalà-Batllòria i Bufalà (amb 6.250 cadascuna). A l'altra banda, entre les que menys diners reben, hi ha l'acabada de constituir AV de Can Solei (1.000 euros) i les del Manresà i Mercader (amb 3.756). L'associació que agrupa les entitats veïnals, la Federació d'Associacions de Veïns de Badalona, ha rebut una subvenció de 37.000 euros.

0 comentarios