Blogia
Associació de Veïns Can Solei de Badalona

JA TENIM LOCAL !!

Avui,7 de juny,l' associació de veïns i l' ajuntament de Badalona han signat el contracte de cessió del local situat a la plaça de les Gavines s/n ( antic menjador Artur Martorell) , aquest local ja va ser la seu de l' antiga associació de veïns i ara el torna a recuperar.

No cal dir que estem tots molt contents per aquest fet i això encara ens dona més força per continuar lluitant pel barri.

El nou local un cop acondicionat, esdevindrà la seu social, però també un lloc de trobada amb la gent del barri i seu d' activitats formatives i culturals.

Volem compartir amb tots els associats i veïns la bona noticia i agrair a tots els col·laboradors l' esforç que han fet per aconseguir retornar el local als veïns, a partir d' ara cal posar-s’hi de valent per recuperar i dinamitzar l' aspecte social del barri.

Agrair també al fòrum Betulo.cat per creure en nosaltres i oferir-nos domini i pagina web gratuïta, als membres de la junta directiva de l' associació per treballar amb esperit voluntari pel barri on vivim i a l' ajuntament de Badalona la seva col·laboració.

A tots, gràcies, només cal continuar treballant.

Salvador Berenguer

secretari AV Can Solei

0 comentarios