Blogia
Associació de Veïns Can Solei de Badalona

ES PODEN FER OBRES A TOT ARREU?

Molts veïns ens preguntem, es poden fer obres per tot arreu?.

 La pregunta es recurrent, cada dia a els diaris, a la televisió, a les radios, les noticies venen plenes de successos a  edificacions mal fetes, plantejades matuserament, sense tenir en compte les mes fonamemtals lleis de prevenció de riscos, en sabem d'uns cuants (EL CARMEL, LES OBRES DEL AVE,.....).

Els veïns tenen por, pero ademes estan indignats perque l'ajuntament no cuida als seus ciutadans, en un solar que es propietat fa 30 anys i que mai ha decidit fer res, ara depresa i correns s'han de possar les consultes, això fa pudor de socarrim.

Qui guanya canviant l'ubicació inicial per entaforar les consultes sota terra, S'HA DE PARLAR D'ESPECULACIÓ URBANISTICA? no vull assenyalar a ningu pero entre tot el nou barri del front maritim i tota la moguda envers el camp de futbol del C.F. BADALONA sembla que hi ha molt de màrro.

iuio

1 comentario

socsalvador -

el divendres, sembla ser que la comissió d' estudi, informe i consulta de serveis territorials del ajuntament aprovara el pla especial de les consultes externes a Can Solei, i el dimarts en ple de
l' ajuntament es votara amb tots els grups municipal. Demanen a tots els grups municipals el vot en contra d' aquest pla i retornar-lo a l' ubicació original a tocar de l' hospital municipal