Blogia
Associació de Veïns Can Solei de Badalona

Lamentable

Lamentable

Cada vega que plou una mica els veïns i ciutadans de Badalona i concretament de la zona de Can Solei arriven a casa amb les sabates plenes de fang gràcies a l´ajuntament de Badalona que cedeix gratuitament el solar interior de l´illa entre Margarida Xirgu i Mendez Nuñez per aparcar el vehicle però amb unes condicions lamentables que el ciutadà no mereix.

als veïns que no tenen recursos per pagar-se un parking privat han de patir la bruticia i el fang fins al punt de colocar-se unes bosses de plastic als peus per poder entrar i surtir del vehicle, hem denunciat diverses vegades la situació i l´ajuntament no ha fet cas a les peticions veïnals, la solució és tan facil com asfaltar la zona o tirar-hi graveta.

qualsevol dia el ciutadà relliscarà per culpa del fang i es farà mal però compte que més mal pot patir el govern municipal per culpa d´una mala relliscada.

Més imatges a :
IMATGE 1 
IMATGE 2 


1 comentario

Antonio -

Hoy dia 15 ha vuelto a llover y como se dice en este articulo el solar esta lleno de barro, pero como no tengo mas sitio para dejar el coche necesito volver y ensuciarme de barro.