Blogia
Associació de Veïns Can Solei de Badalona

Un cau de merda???

Hola veïns, He estat seguint els vostres debats, i jo no vull entrar en el tema de consultes sí o no, jo vull parlar del present. Vaig venir a viure aquí l’any 1990. En un dels pisos que donen a la part interior, és a dir, al cau de merda.En aquells temps encara hi havia conills saltan entre les herves. Era força divertit pels nanos veure com corrient amunt i avall. Per alguna raó, ja sigui per protecció de la salut o per caça incontrolada, han desaparegut. Actualment cada sis mesos (o quan els truques) l’ajuntament envia el servei de neteja a arreglar la zona i tallar les herves.La cosa queda neta fins que tornen a creixer. Jo de merda no n’hi veig, a no sé que parlem de les caques de gos que els amos no recullen, de les coses que alguns veïns tiren pels balcons, del menja podrit que alguns veïns tiren per alimentar els gats, etc. Pudor no en fa i rates tampoc n’hi he vist (potser n’hi haurà si seguim alimentan els gats). Molta gent ve diariament a passejar el gos i alguns nanos hi van a jugar, dic jo que no ho farien si estigués ple de merda. Aquests cau de merda (si és que ho és) de qui creieu que és culpa? - de l’ajuntament? Jo crec que no, però se’ls podria demanar que vinguessin cada mes a fer neteja.- Dels ciutadans de Badalona que no són veïns que venen aquí a deixar la seva merda? ....- Dels veïns incivics que corren pel barri? Jo crec que tots plegat hauriem de fer una reflexió, jo de mentres faig una proposta a aquesta nova AVV que ha sorgit. Suposo que com tota AVV apart de defensar els drets dels veïns, organitzareu i participareu en la vida activa del barri.Ja que fins d’aquí alguns anys no s’urbanitzarà la zona (sigui amb el que sigui) podrieu organitzar una festa popular per arreglar aquesta zona. Podria servir per presentar l’associació i per concienciar i arreglar una mica entre tots el que és nostre.Es pot negociar amb l’ajuntament que ens ajudi en algunes coses mentres no fan l’edifici. Què us sembla? Jo crec que tot ens hem de responsabilitzar una mica del tema i que aquesta iniciativa podria ser molt possitiva per la convivència i la vida del barri. arreveure

6 comentarios

Joanot -

Iuio, tu, a on aparques??????
Iuio, tu, a on et visites?????
Iuio, tu, a on vols els serveis publics ?????
Iuio, tu, saps parlar d'alguna cosa mes que no siguis tu mateix o les teves "pòsesions" ????

iuio -

Em sembla que comencem a parlar seriosament, el comportament incivic d'uns quants no ens pot fer culpables a tots. Em sembla que aneu una mica errats qquan no mes feu que demanar que l'avv aixó, que l'avv l'altre tema, estem per dinamitzar el barri, perque no farem tota la feina perque podeu gaudir-ne tots.
Com es di vulgarment " O nos calentamos todos o tiramos la estufa al rio ", encara que contamini.
Perque el molt demanar i el poc ajudar va fer que l'antiga AVV s'anes a norris.
Si volem que en el terreny desàpareguin els cotxes s'ha de buscar una sortida raonable, molt ben explicada, i raonada, perque si es tanca l'acces no se quins comentaris haura sobre l'ajuntament i els veins i sino feu la prova, baixeu i li feu la pregunta a qulecom del que aparcan, que us sembla si no es deixar aparcar mes?
Ja em direu que diuen.

Marc -

Els veïns de Margarida Xirgu on el balcó ens dona al solar també ho patim. ;)

Alex -

Estic d'acord amb vosaltres que el primer que s'ha de fer és netegar el solar. El primer que s'ha de fer es netegar-ho de cotxes.

El pati interior NO es un parking.

De fet s'està utilitzant de parking per culpa de la constructora que va fer l'ultim bloc de pisos. Aquesta constructora va trencar una part del petit mur que tanca tot el pati per fer entrar els camions i grues. Van finalitzar les obres i no van refer aquesta par de mur.

La reducció de places per les obres de la pujada al camp del Badalona va provocar que la gent comences a aparcar en aquest solar.

Desde que s'utilitza com a parking el nivell de bruticia a aumentat molt. Aixó ho pateixen, sobretot, el veïns que estan al costat de Mendez Núñez y Seu d'Urgell.

Ignasi -

Ja m'ho sosposo que l'ajuntament no respondrà de manera immediata a les nostres peticions, ja sabem que les coses de palació van despacio!!
Per el que jo proposo és que ja que a ells els costa, siguem nosaltres quí prenguem la iniciativa, com a veïns i co-propietaris del solar i l'arreglem a la nostra manera.
Potser si se'ls hi fa una proposta ben concreta i determinada sobre el que ens agradaria que fessin, sense demanar la lluna, ens podiren subbencionar o aportar aguns recursos per poder entre nosaltres per quatre retocs!
Obviament que no podem anar allà i simplement fer una carta als reis, no siguem tant ingenus!
Us proposo que en les pròsimes assamblees hi penseu i amb les aportacions dels veïns, redactau un projecte veinal per arreglar aquell espai, estipulant en què ens podria ajudar l'ajuntament.

Socsalvador -

Hola Ignasi, tens tota la raó quan dius que el solar s´ha de arreglar independenment del que hi fagin i és per això que responsables de la nova AVV varem anar a parlar amb el districte per demanar que acondicionin el solar provisionalment amb asfaltat, graveta, etc. La resposta va ser que farien la petició al dpt obres públiques ja que ells no tenien competències.
Això fa molts de mesos i no tenen cap intenció de solucionar el tema fins l´inici de les obres.
Mestrestant continua sent un niu de merda i bruticia, els vehicles aixecan pols cada moment i arriba a les cases dels veïns. Entre tots anem al districite a queixarnos altre cop, t´animo!

Respecte a la nova AVV farem tot el posible per dinamitzar el barri i aconseguir tots nosaltres participar en les decisions que l´ajuntamnet prengui del nostre barri entenen que som una associació molt jove i amb poca experiència però amb voluntat de treball , també t´animo a col.laborar amb nosaltres i aportar el teu punt de vista d´altra banda molt interesant.
gràcies .