Blogia
Associació de Veïns Can Solei de Badalona

L'última sessió

 

Hola companys!
 
Som la promotora cultural The Crypts Productions, associació sense ànim de lucre que ens dediquem a promoure el cinema de gènere i fantàstic. Ens posem en contacte amb vosaltres perquè estem organitzant un acte reivindicatiu de cara a aquest divendres 19 de desembre com a senyal de protesta pel tancament del Cinema Picarol.
 
Com sabeu el proper 31 de desembre les dues sales que resten obertes al Cinema Picarol tancaran deixant sense cap opció cultural d’aquest tipus la zona nord de la ciutat. Creiem que Badalona, la tercera ciutat més gran de Catalunya i Capital de la Cultura Catalana al 2010, no es pot quedar sense cinema en aquests districtes. Durant els darrers 20 anys hem vist com passàvem de tenir prop d’una desena de cinemes amb més d’una vintena de sales arreu de Badalona a haver-nos de desplaçar a un centre comercial per poder veure cinema a casa nostra, limitant així l’accés a la cultura. 
 
Per aquest motiu us convidem a participar el proper divendres dia 19 a "L’última sessió". La intenció és mostrar el nostre dol per la desaparició de les tradicionals sales tradicionals de cinema, els cinemes de barri i per això farem un enterrament de tots i cadascun dels cinemes que hi havien al barri del centre. La primera idea era ampliar aquesta iniciativa a la resta de cinemes que havia tingut la ciutat, als barris de La Salut, Artigas i Progrés però finalment hem decidit centrar-ho tot al centre per fer més força junts.
 
Així doncs, quedarem *divendres a les 19h30* a la plaça que hi ha darrera de Ca l’Amigó (actuals oficines de l’Hospital Municipal i antiga Escola Jungfrau) a Dalt La Vila per des d’aquí fer un recorregut, un enterrament, pels diferents cinemes començant pel Cinema Victòria (actual Bingo) i continuant pel Cinema Principal (actual Teatre Principal), Cinema Nou (actual H&M), Cinema Verbena (actual res???) i acabar a la Plaça de la Vila a la porta del Cinema Picarol. Enganxarem esqueles a les façanes dels cinemes i en senyal de dol anirem vestits de negre, com si d’un enterrament es tractés. Us convidem a participar d’aquest acte reivindicatiu amb la vostra presència però també amb les vostres idees. Casacú des del seu àmbit.
 
Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta i us animem a participar passant aquest missatge als vostres amics i coneguts!!!
 
Moltíssimes gràcies!
 
The Crypts Productions

 

0 comentarios