Blogia
Associació de Veïns Can Solei de Badalona

El parc de Can Solei-Ca l'Arnús (i2)

Dijous passat va haver una nova reunió de la comissió pel seguiment de les obres del parc de Can Solei-Ca l'Arnús. Després de l'anterior reunió i de tot el que allà es va posar sobre la taula semblava lògic esperar algun novetat per a aquesta reunió. Però no va ser així :( Els temes que es van tractar van ser els següents:

  • Un representat de l'AMPA de l'escola Artur Martorell va demanar la construcció d'una rampa des de la zona d'entrada al parc de Can Solei fins l'explanada on hi ha ara l'escola. La resposta és que tard o d'hora es farà perquè es vol fer el parc accessible i ara aquella zona no ho es, però no hi ha data. Cal però que es faci amb molta cura i que aquesta obra no torni a ser una agressió al verd del parc.
  • Sobre la vigilància, ens van explicar que encara no està tancada. L'àrea de Medi Ambient de l'ajuntament de Badalona ha posat 30.000 € per a pagar la vigilància passiva, però encara no hi ha una data per tal que sigui posada. Tampoc està clar el tema de la vigilància activa (vigilants) i de moment el que han fet és garantir que hi ha treballadors de la brigada de verd urbà de l'ajuntament durant tot el dia al parc treballant, i que la Guàrdia Urbana faci inspeccions periòdiques però és clarament insuficient.
  • Tal com ha sortit a el Punt, s'ha arribat a un acord amb la gent que té horts al parc de Ca l'Arnús, per tal que marxin al maig. En aquell moment es plantaran lleguminoses per tal de regenerar el terra.
  • Tot i que Ca l'Arnús està ben senyalitzat, a Can Solei no hi ha cap mena de senyalització. I sembla ser que no es vol posar cap mena de senyalització fins que no estiguin més definits els usos del parc.
  • No hi ha (ni està gens clar que hagi en un curt termini de temps) lavabos al parc.
  • L'espai de jocs infantils que havia a la part superior de Can Solei, l'ha de reposar l'empresa que ha contruït el nou edifici de l'escola. No hi ha dates.
  • A partir del dia 15 hi haurà els caps de setmana, visites guiades pel parc. No està clar si serà cada cap de setmana o cada dues setmanes.
  • La porta de separació de Can Solei amb Ca l'Arnús quedarà permanentment oberta a partir del dia 15 d'abril, tancant-se només de manera puntual si hi ha obres que afectin al pas.

I en quan a la festa del dia 15:

  • Hi haurà, a partir de les 10 del matí, visites guiades al parc en grups. Sembla ser que haurà tres guies i que la durada de les visites serà d'una hora. Cal reservar plaça.
  • Una part important, pel seu interès, de la visita guiada serà la visita de l'estació meteorològica.
  • A partir de les 11 hi haurà un grup d'animació que s'anirà movent pel parc.
  • A les 13:30 hi haurà música en viu.

Finalment, sembla ser, tindrem el parc obert al públic, però d'una manera força precària. I el pitjor és que no està gens clar quan pot durar aquesta precarietat.

1 comentario

mc -

Com pot ser que entreguin una escola però que no estigui acabada ni la vorera ni escala ni la plaça, etc. etc. També m'agradaria saber com pensen evitar la calor i la pluja a la nova rampa . Perquè fan les obres i no es preocupen dels nens????