Blogia
Associació de Veïns Can Solei de Badalona

El parc Serentill, realitat o ficció

Un gran parc i un complex esportiu

A la zona del barri de la Morera, a tocar de la pista C-31 , a prop dels edificis dels instituts Pompeu Fabra, Albeniz i Pau Gargallo, la zona coneguda com l’ antiga Focus

l’ ajuntament de Badalona prepara un projecte de complex esportiu i una zona verda anomenat Parc Serentill.

Serà un projecta del districte 3 , però que de retruc afectarà a tots els barris del voltant , Dalt la Vila, Can Solei, etc. Aquest terrenys polèmics en el seu dia quan es volia construir un crematori i que la pressió veïnal va aturar, han estat tot aquest temps abandonats.

Doncs. Bé , aquesta complex funcionarà en forma de concessió i explotació a una empresa privada però per concurs públic.

El finançament serà en part per l’ ajuntament de Badalona i es buscarà la subvenció del departament d’ esports de la Generalitat de Catalunya però principalment serà amb aportacions de diners de l’ empresa que hagi guanyat el concurs.

L’ obra se executaria en 4 fases diferenciades i sent la primera el pavelló i el gimnàs, seguida de la piscina que tot i ser dos fases diferenciades es farien a l’ hora

L’ altre fase seria fer el aparcament soterrat ,2 plantes amb capacitat per més de 100 vehicles, ja que seria en superfície en un primer moment

per acabar amb els entorns del parc, arranjament urbanístic de tot el sector, voreres, noves connexions amb els barris del voltant, etc.

El complex esportiu un dels més ambiciosos ara per ara a Badalona , constarà de pavelló polisportiu amb 3 pistes,2 piscines cobertes amb zona termal i de relax, zona de gimnàs o fitness , i pistes externes de bolei platja , esquash, sales polivalents, medicina preventiva, sales que donaran servei al parc com lloguer de bicicletes i bar sempre unit d’ una forma o altre al mateix parc.

Es important remarcar que es vol fer el complex esportiu i el mateix parc perquè sempre estiguin connectats , de tal forma que quedin integrats, tots amb rampes accessibles.

Els diferents edificis del parc com bar, servei de lloguer de bicicletes donen seguretat al parc al crear moviment de persones.

La superfície total a urbanitzar es de 13.000m2

Ara esta en fase d’avantprojecte i l’operació va molt lligada a la construcció dels nous laterals de l’ autopista que a l’ hora es pretén com a plataforma per visualitzar l’ entorn del parc Serentill.

Cal , però , redactar les bases del concurs, fer el projecte provisional, aconseguir les subvencions , tant de la generalitat , com de les empreses privades, i que la generalitat faci els laterals de l’ autopista a la zona. Sembla que encara esta molt lluny que aquests projecte pugui ser una realitat , cal empenta i moltes ganes de treballar, la gent de Badalona es mereix això i més i no s’hi val enganyar perquè estan molt a prop les eleccions i tots sabem el que passa.

Des de l’ associació de veïns de Can Solei només demanen una cosa, que no s’ enganyi al cuitada i es faci el més aviat possible el projecte.

Socsalvador.

5 comentarios

iuio -

em sembla molt fort que es fagin afirmacions del tipus " et menjaras les paraules que has dit ". Es pot donar la replica sense fer aquests tipus de comentaris si us plau una mica de civisme.

Laia -

Realitat o ficció, pero com sigui realitat et menjaras les paraules que has dit. Sempre estem en les mateixes...quan es fan coses es perque arriben les eleccions. Quina colla d'hipocrites.

Laia

Socsalvador -

es que ja esta bé, això no pot ser, sempre anuncien les coses 3 mesos abans de les eleccions, acaben els projectes abans de les eleccions, inaguren parkings abans de les eleccions, incrementen el servei de neteja abans de les eleccions, tornen a inaguran 50 mil vegades el parc de Can Solei i de Ca l Arnús abans de les eleccions, imagino que això ho farien TOTS els partits politics que governesin a l' ajuntament i no només els d' aquests color , però sempre intenten enganyar al mateix, el Badaloní de torn.

Alex -

Tanta bona voluntat per part de l'ajuntament fa pudor a eleccions... Esperem que tot continui igual després de les municipals.

Victorp -

Si es triga més de 4 anys en obrir una porta de ferro (la que uneix Can Solei i Cal Arnús), imagina el que poden trigar en fer realitat aquest projecte ....