Blogia
Associació de Veïns Can Solei de Badalona

El president de l'AV Can Solei de Badalona presenta esmenes al projecte de les consultes externes

Dit i fet, tal com varem anunciar l´associació de veïns de Can Solei ha presentat esmenes al projecte de les consultes externes el divendre 22 de desembre de 2006 al registre de l´ajuntament de Badalona.
Que la distancia entre l ' hospital i les consultes és força elevat i obliga a usuaris i treballadors desplaçaments innecesaris, ja que el projecte inicial era la construcció de les consultes a la zona de Ca l' Amigó a tocar del hospital.

Que l’espai escollit està envoltat d’edificis amb molta densitat de població i la construcció d’un annex de l’hospital municipal de Badalona al solar encara resultaria augmentar més la densitat i volum de persones i vehicles a la zona.

Que l'ajuntament no ha presentat cap estudi d'impacte de l'increment de trànsit a la zona a causa de la ubicació de les noves consultes externes de l’hospital de Badalona.

Que l’ajuntament no te en compte en el nou edifici, molt a prop dels habitatges del voltant, la problemàtica que unes consultes d’hospital crearà degut el soroll dels equips de condicionament d'aire i aparells mèdics

Que a la zona existeix una demanda de serveis a la comunitat com ara escoles bressol, centre cívic, biblioteca, casal d’avis, piscines, espais esportius i aparcament i que la construcció d’un equipament sanitari per la ciutat impedeix la construcció d’equipaments de barri a la zona.

Totes aquestes qüestions i moltes més han estat presentades per demanar que s´aturi la tramitació d´aquest pla especial , per iniciar un altre on s’ impliquin a totes les entitats veïnals i agents socials possibles per la construcció d’equipaments de barri.

Salvador Berenguer

Secretari AV Can Solei de Badalona

http://cansolei.blogia.com

www.cansolei.com

veins.can.solei@gmail.com


2 comentarios

josep -

El ferm proposit d'aquestes esmenes es perque l'ajuntament fagi un bon us d'aquest espai que es propietat del consistori desde fa 30 anys i mai s'ha dignat a fer res perque no es degrades, sempre s'ha reinvindicat aquest espai per els veins i es ara que l'ajuntament no sap on posar les consultes de l'hospital ha recordat que te uns terrenys que pot fer servir sense oposició veinal. Volem un equipament com deu mana i com els veïns necesitem perque no tenim res.

Meritxell -

Espero que les esmenes que presenti el president de la nova associació de veïns no siguin perque els de CIU també les han presentat sino que realment existeix una voluntat ferme de revocar el projecte de l´hospital en pro de unes instal.lacions de barri per la gent del barri de tota la vida.
Ja que l´ajuntament de la nostra ciutat no es preocupa dels veïns ni ens escolta , estic cansada d´enviar cartes a E-consensus de la plana de l´ajuntament que no contesten o contesten amb tonteries.
Per cert quina porqueria de plana web del nostre ajuntament