Blogia
Associació de Veïns Can Solei de Badalona

Acord de col.laboració amb Betulo.cat

La nova A.V  Can Solei anuncia que hem arribat a un acord de col·laboració amb la pàgina de l´ espai de debat Badaloní www.Betulo.cat  per el qual rebrem servei de hosting.

El hosting o allotjament web permet que la web de l’organització estigui sempre accessible des dels servidors de Betulo.cat a Internet. A aquesta web s'accedirà mitjançant el domini www.cansolei.com i permetrà millorar els serveis que oferirem als veïns i ciutadans de Badalona. Les eines que s’hi  inclouen al hosting entre altres són adreces de correu electrònic, formularis, webmail, magatzem d’arxius ,etc. I tot des de la plataforma PHP ( Llenguatge de programació) Betulo.cat a més a més obre monogràfics en la seva web de debat on poder parlar del parc de Can Solei i de les activitats de la AV Can Solei.

L’associació de veïns per altre banda incorporarà a la seva web el logo de Betulo.cat  i convidarà a Betulo.cat a  participar als  actes organitzats per la entitat.Més endavant s’anunciarà la firma de l’acord escenificada per el president de la Associació de veïns Antonio Olivares  i els responsables de Betulo.cat

0 comentarios